A Cactus Jack átdolgozta a teljes sorozatot 2017-re.
Az eredeti Cactus Jack smoker minden nagyobb BBQ & BBQ bajnokság győztese Svájcban és Európában. Kenyér, pizza, zöldség, rizottó, hal és hús együtt süthető a grillezőben. Használható, mint grillező, indirekt grillező (alacsony hőmérsékletű főzés fával), füstölő (forró vagy hideg), főzésre is alkalmas, mégpedig öntött edények alkalmazásával.
Újdonság a "BBQ-STONE" (füst és korom szűrő): A szabadalmaztatott Cactus Jack BBQ-STONE szűri a koromrészecskéket és szennyeződéseket, amit a tűz generál. A lángok már nem léphetnek be a főkamrába, így az egész grillfelületen lehet sütni. Így még jobb sütési eredményeket érhetünk el. A szűrőkő megtisztítja a levegőt, és narancslé, sör, fűszeres víz is elhelyezhető elé - a nedvességet, valamint az ízanyagot a grillezett ételre irányítják. A kő speciális habból készült, melyet vízlézersugárral méretre vágnak, kifejezetten a Cactus Jack Smokerek részére.
ér
A kerekeket és a lábakat vulkanizált gumival borítják
|
Az összes rács rozsdamentes acélból készül
|
A tűztér erősített, stabil, négyszögletű
|
A smoker teljesen homokszórt
|
Különleges, magas hőmérsékletálló (700 fokos) festéket alkalmaznak
|
Egy kiegészítő bemenet társul a hőmérséklet érzékelőjéhez, mely segítségével hőingadozás nélkül mérhetünk
|
A füstölő teljesen összeszerelt egyedi eldobható raklapon van tárolva (Nincs szükség összeszerelésre)
|
A sarkokat és az éleket lekerekítették, és a varratok tökéletesen kialakítottak
|
A polcokat áttervezték
|
Tulajdonságok és szállítás: A grill 6 mm-es, +/- 0,3 mm-es acél tűréssel bír
|
3 tűzzóna (2 főzőtér, 1 tűzhely)
|
Zsírgyűjtő vödör
|
Precíziós hőmérő rozsdamentes acélból, teljesen vízálló
|
Grillezési terület
|
71 x 40 cm
|